İZMİR / KİRAZ - Doğancılar 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Doğancılar 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

DOĞANCILAR MAH. DOĞANCILAR KÜME EVLERİ NO 13 KİRAZ / İZMİR
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ahlaki değerler çerçevesinde eğitimlerini sağlamak, bütün öğrencilerimizin kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, öğrenci velileri ile bir ekip halinde bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin etkin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri için 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
09:00/15:10
TAŞIMALI ULAŞIM
SERVİS VAR
Doğancılar Mah. Küme Evleri No:13 Kiraz/İZMİR
Kiraz İlçesine:27 Km. İZMİR:180 Km.
Kontenjan Bilgileri
1 Fen bilimleri, 1 Türkçe ,1 İlköğretim Matematik ,1 İngilizce ,1 Sosyal Bilimleri, 1 Müdür yardımcısı ve 1 Okul Müdürü
SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI , İLÇEDE DÜZENLELEN TURNUVALAR KATILIM
TEKNOFEST KATILIM
Diğer Hususlar
Okulumuz Doğancılar 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu binasına tahsisli olduğu için, Doğancılar 15 Temmuz Şehitleri Ortaokuluna ait kütüphane bulunmamaktadır.İlkokulun Kütüphanesi ortak kullanılmaktadır.